Ako si vybrať nechtový olej?

Od CLC SK

Existuje obrovské množstvo druhov olejov – jedlé, esenciálne aj technické, atď. Ale ako si vybrať ten najlepší pre Vaše nechty? Ktorý spevní a vyživí Vaše nechty? Poďme sa na to pozrieť.

Prečo sa Vaše nechty lámu a štiepia?

Od CLC SK

Lámavé nechty trápia nejednu ruku, a to z rôznych dôvodov. Či už pôsobia neúhľadne, lak na nechtoch nedrží, ale čo je horšie jednotlivé poškodenia môžu byť aj bolestivé. Prečo sa to ale deje?

6 krokov k dokonalej manikúre v pohodlí domova

Od CLC SK

Ak ste nováčik vo svete manikúry, môže sa zdať náročné sa zorientovať v správnej postupnosti krokov pri aplikácii jednotlivých produktov. Preto sme Vám pripravili tento prehľad, aby ste vždy dosiahli profesionálne výsledky ľahko a rýchlo v pohodlí domova.

3 tipy na ochranu nechtovej kožičky pri lakovaní

Od CLC SK

Ak nemáte dostatočné skúsenosti alebo pevnú ruku, veľmi ľahko môžete pri lakovaní nechtov nafarbiť nielen nechtové lôžko, ale aj kožu okolo nechtov. Je to zväčša nežiadúce, pretože nechty potom pôsobia neupravene a neprofesionálne. Prinášame Vám preto 3 tipy, ako si pri najbližšom lakovaní kožu okolo nechtov ochrániť, aby ste dosiahli profesionálne výsledky v pohodlí domova.

Sprievodca efektmi lakov na nechty 1. časť

Od CLC SK

Nanášanie rôznych lakov na nechty je také fascinujúce, však? Existuje toľko farieb a efektov lakov na nechty, že možnosti sú nekonečné, tak aby zodpovedali Vašej nálade alebo Vášmu outfitu. Avšak môže sa tiež zdať nemožné vyznať sa vo všetkých označeniach rôznych efektov. Preto sme pre Vás pripravili sprievodcu rôznymi efektami lakov na nechty, aby sme Vám pomohli pri výbere Vašich nových lakov na nechty.

Musíte hustnúci lak na nechty vyhodiť?

Od CLC SK

Krátka odpoveď je, že nemusíte. Ak Vám zhustol lak na nechty, je to z toho dôvodu, že sa z neho vyparili rozpúšťadlá, a tým sa zmenila jeho konzistencia. Nie je to však žiadna tragédia, ľahko ho obnovíte doma, takže čítajte ďalej, aby ste zistili ako.

3 tipy ako sa vyhnúť bublinkám v laku na nechty

Od CLC SK

Určite sa Vám to už niekedy stalo. Krásne nalakované nechty, dokonca sa Vám podarilo si ich nepokaziť nepremysleným pohybom, kým bol lak ešte vlhký. A zrazu po niekoľkých hodinách vidíte na nechtoch bublinky. Ako sa tam dostali?

Kolekcia Art of femininity – čo sme pre Vás pripravili?

Od CLC SK

Naša kolekcia pre jar 2021 bola vytvorená s myyšlienkou na všetky dievčatá a ženy. Zamýšľali sme ju zverejniť na Medzinárodný deň žien ako oslavu toho, aké magické stvorenia my všetky sme. Už od prvej myšlienky na tému tejto kolekcie nám bolo zjavné, že ústrednou farbou musí byť ružová. Následne sme každý odtieň pomenovali po krásnych typický ženských vlastnostiach, ktoré robia svet lepším a krajším pre nás všetkých.